_________________ "Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci. Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." - Bill Shankly
_________________ "Niektórzy ludzie uważają, że piłka nożna jest sprawą życia lub śmierci. Jestem bardzo rozczarowany takim podejściem. Mogę zapewnić, iż jest o wiele, wiele ważniejsza." - Bill Shankly
Słuchajcie mam pewien problem z Windows 7 Professional.
Kupiłem komputer w Niemczech, bo tam sprzęt jest tańszy. Ma w sobie wiele oryginalnych programów. Jednak nie działa mi aktywacja Windowsa. Pokazuje że zły klucz...Próbowałem interweniować w Microsofcie ale tam to jedna wielka porażka...
Co robić dalej?
Jak by któryś hejter i cwaniak chciał się pobawić w Krzysztofa Mrozka, to do pobrania jest zaktualizowany Menadżer Żużlowy.
Do pobrania: http://menadzerzuzlowy.pl/
Na smartfonie idzie pośmigać, chociaż nie testowałem.
Ja niestety spadłem do 1. ligi, ale to wina Łaguty, bo cały sezon miał kiepską kondycję, słabo prezentował się też Max Fricke i chcieli mnie wywieźć z klubu na karze.
Ale obiecałem utrzymanie składu (oprócz Łaguty) i szybki powrót do elity, słowa dotrzymałem, ale Piotr Kuczera rzucił śmieszną kwotą na nowy sezon i w klubowej kasie hula wiatr.
W Rybniku nie ma klimatu dla żużla...
_________________ Zachodzące słońce reprezentuje śmierć
Wysłany: Wto 11 Kwi, 2017 06:39 Żużlowcy - najlepsza gra/zabawa/menager żużlowy w sieci
Najlepsza gra żużlowa online oparta na rzeczywistości powraca w sezonie 2017.
Gra ze względów technicznych napisana na nowo. Sezon 2017 będzie troszkę testowy ze względu na kompletnie nową aplikację która będzie się ciągle rozwijać. Proszę się nie złościć na ewentualne błędy. Gra pisana z pasji dla pasjonatów nie dla pieniędzy. Zapraszam.