Gri$za |
Autor |
Wiadomość |
z
Junior

|
|
|
|
 |
abba
Junior cierpliwy sponsor

|
Wysłany: Sob 09 Lut, 2019 15:15
|
|
|
Wojtas1232 napisał/a: | i reszta patoli |
Wojtas nie znam Cie osobiscie nie chce Cie zle zaszufladkowac wybacz ale to, ze Laguta okazal sie lachudra nie znaczy bysmy sie znizali do poziomu tych "zwierzat" z powyzszego filmiku.
Nie wiem kogo masz na mysli piszac "reszta patoli" ale radze Ci najpierw poczytac znaczenie tego slowa. |
_________________ Naszym celem 13-ty tytul DMP |
|
|
|
 |
Wojtas1232
Junior na wypożyczeniu Trzymać gaz

|
Wysłany: Sob 09 Lut, 2019 15:31
|
|
|
Każdy kto był choć na kilku wyjazdach wie o kogo mi chodzi. A co do osób na tym filmie wydaje mi się że tego w żużlu trochę brakuje tego by zawodnicy bardziej szanowali swój klub
Ale jeżeli ktoś bierze świadomie doping spuszcza klub do ligi niżej naraża go na olbrzymie straty i nie powie nawet przepraszam tylko głupio się uśmiecha dla mnie naturalnym zachowaniem kibica jest pogonic gnoja i tyle tak powinno to wyglądać a nie bronić go i robić z niego anioła. |
|
|
|
 |
Poncz
Szkółkowicz

|
Wysłany: Sob 09 Lut, 2019 15:33
|
|
|
Ciekwe te dziennikarskie smaczki, rodzi się kilka pytań
1.) czy taki dokument faktycznie istnieje
2.) jakie ma zapiski
3.) czy ma moc prawna
Miałbym ubaw gdyby te szacowanie przez biegłego z konca 2017 roku ile to ROW stracił z powodu degradacji były ujęte w tym dokumencie i obciazaly Lagute, w takiej sytuację gdyby powyższe 3 pkt były autentyczne to Laguta musiałby jeździć conajmniej kilka sezonów za taką kasę jak mu Lublin daje.
Klub by się chyba nazywał GriSha ROW bo byłby jego głównym sponsorem
Powyższą wypowiedź potraktujcie jako odrobina sarkazmu wymieszane że złośliwościa
 |
Ostatnio zmieniony przez Poncz Sob 09 Lut, 2019 16:45, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Bzy
Szkółkowicz

|
Wysłany: Nie 10 Lut, 2019 02:47
|
|
|
Ja widzę to tak:
1. Pewnie mało kto miałby problem z odejściem kolesia gdyby nie to, że mamił nas uśmiechami i dzieciakami na balkonie i parkingu. Deklaracje leciały...
2. Prezes Mrozek zapewniał nas, że pEWIEN pAN od maja ciśnie dla nas punkty, a trener będzie pić wiadomo co na balkonie... poco te słowa.
3. Osobiście %&%&% się na to, że wracamy jako tako do roku 2015 i nie wiadomo co z tego wyjdzie.
Ostatecznie można powiedzieć, że całą aferę już dawno opowiedziano: "Nową przypowieść Polak sobie kupi, Że i przed szkodą, i po szkodzie głupi". |
_________________ www.odznakizuzlowe.blogspot.com |
|
|
|
 |
Kozioł powiada
Szkółkowicz

|
Wysłany: Śro 13 Lut, 2019 13:26
|
|
|
Tom83 napisał/a: |
Z przyjemnoscia pojechał bym do Czewy na mecz z kozlami. Nie wiem czy dałoby się dogadać z kibicami z Czewy i wspólnie to przywitać.
Pięknie byłoby zobaczyć zorganizowany wyjazd w jednym celu. |
Zapraszamy, nawet na sektor gości. Uczciwie pragnę jednak poinformować, że na ten mecz przyjeżdżamy składem:
1. Zengota
2. Miesiąc
3. Michelsen
4. Lampart
5. AJ
6. Wiktor 1
7. Wiktor 2
8. Lambert
Tak więc na razie musi wam wystarczyć przebieranie zwierząt i palenie ogniska. |
|
|
|
 |
ADAM_J
Mistrz Świata i nie tylko :D

|
Wysłany: Śro 13 Lut, 2019 13:37
|
|
|
a palenie kozła na ognisku to można pod msze rytualną podpiąć